Vi søger modeller til vores erotiske produktioner.

Er du mellem 18 og 100 år og har du lyst til at lave erotiske optagelser så kan vi måske bruge dig, vi søger tynde piger, slanke piger, xxl piger, piger med mega store sillikone bryster, piger med en lillebitte A skål, piger uden tatoveringer, piger med tatoveringer, piger med sort hår, lyst hår, rødt hår, uden hår, piger med en fræk pariserrøv, piger med en røv som en ladeport, kort sagt piger af enhver type om du kun vil poserer topløs eller gå hele vejen og lave optagelser med en eller flere fyre er 100% op til dig.

Du er velkommen til at kontakte os til en uforpligtigende snak vi fortæller og vejleder dig gerne i hvordan du bedst kommer igang som erotik model.

Det vi tilbyder er trygge professionelle forhold hele vejen, før optagelserne starter har vi aftalt hvad du skal og ikke skal og disse grænser bliver under ingen omstændigheder brudt. Det er tryghed for alle parter.

Når optagelserne er færdige får du udbetalt dit honorar kontant. Efter første optagelses dag vil vi vurderer om du er en fyrene tænder på, om du er engageret, kan vi bruge dig igen, kan vi vil vi tilbyde dig en fast aftale med løbende optagelser i 3, 6 eller 12 måneder.

Vi vil sammen med dig vurdere om du bare vil have frække oplevelser, tjene gode penge, afprøve grænser eller om du vil være kendt som Kira Eggers, Dina Jewel, Denice Klarskovl var og lidt er, kort sagt om vi skal sende dig videre til andre Danske og udenlandske producenter.

Vi har fast studie i Århus og lejlighedsvis leje studie i København, uanset hvor optagelserne skal foregå dækker vi din transport.

KLIK OG SEND OS EN MODELANSØGNING HELT UFORBINDENDE SELVFØLGELIG

Udfyld vores “bliv erotik model” så kontakter vi dig for at lave en aftale